StolenBikes е малък екип, основан в началото на 2020г.

Водени от страстта и хобито си, а именно карането на велосипеди, и с огромното си желание да помогнем на повече потребители,изгубили своите колела, създадохме StolenBikes.eu.

StolenBikes.eu. е насочен главно към българските потребители и е място, където може да потърсите изгубеното си колело или да докладвате за намерено или изоставено такова.

Въпреки,че сме от въвсем скоро на пазара, ние сме един от първите уебсайтове, предлагащи такъв вид онлайн услуга. Още със зараждането на идеята за такъв тип платформа, работим усилено, за да подобрим качеството и да ви предложим, колкото се може повече опции, така че да спестите време за по-бързо и лесно намиране на вашия велосипед.

Нашият нов сайт

Горди сме да пуснем началната версия на нашата услуга. Тя не само е проектирана да отговори на очакванията от високо ниво, по отношение на дизайна, но се старае и информацията в нея да е поднесена по най-изчистения и ясен за потребителите начин.

Сайтът предоставя и по-разширени функции, като подробни обяви, статистики, както и персонализирано търсене(търсачка) за лесно намиране на необходимата информация, а дизайнът на ситемата отговаря и се визуализира на различни уствойства, за по голямо удобство на нашите потребители.