Социалните мрежи и откраднати велосипеди
февруари 25, 2021

Социалните мрежи и откраднати велосипеди

Имайте предвид, че живеем във времената на интернет и високите технологии, е добре да ги използваме по най-рационалния начин в ежедневието ни. Знаете ли, че социалните мрежи – Facebook, Instagram, Twitter и други могат да Ви бъдат полезни, когато издирвате вашия откраднат велосипед. Ако за пръв път чувате за подобна възможност, то ние ще я опишем в следващите редове на тази публикация в блога ни, за да Ви бъдем максимално полезни.

Защо да внимаваме при покупка на велосипед втора ръка?
февруари 8, 2021

Защо да внимаваме при покупка на велосипед втора ръка?

Покупката на велосипед втора ръка, може да Ви излезе по-евтино, но е възможно и да имате много проблеми. Немалка част от велосипедите, бегачите и детските колела втора употреба са крадени и собствениците им ги издирват. В този ред на мисли, ако колелото, което купувате няма документи и идва от съмнителен източник пред някой магазин или в заложна къща, е добре да стоите настрана от возилото. И дори офертата да е съблазнителна, не я приемайте.

Има ли полза от велосипедните регистри в интернет?
януари 25, 2021

Има ли полза от велосипедните регистри в интернет?

Онлайн регистрите на велосипеди дойдоха и в България. Те се превърнаха в места, където всеки притежател на велосипед може да остави пълните му данни, каквито са номер на рамата, цвета, марката и модела. Собствениците на колела, които използват системите за регистриране, получават специален стикер, който се залепва на видимо място на возилото. По този начин могат да се възпрепятстват евентуални кражби и посегателства върху имуществото Ви. Но сега, няма да Ви губим времето, а ще преминем към стати

5 съвета за заключване на велосипед
януари 17, 2021

5 съвета за заключване на велосипед

Много хора смятат, че няма голямо значение, как ще заключат велосипеда си, но това е погрешен начин на мислене. Имайте предвид, че от правилното заключване на колелото, зависи неговата защита от кражба. Тук в статията ни, ще Ви предоставим 5 напътствия, с чиято помощ заключването на велосипеда да бъде ефективно и да противодейства на крадците.

5 начина да защитим велосипеда си от кражба
януари 3, 2021

5 начина да защитим велосипеда си от кражба

Живеем във времена, през които е напълно възможно да станем жертва на кражби. Много често излизайки на пазар, връзваме велосипеда си пред магазина, а след като излезем, него вече го няма. В този ред на мисли, решихме да Ви предложим тази статия, в която разглеждаме пет ефективни начина за защита не велосипед от кражба. В следващите редове ще посочим най-комерсиалните методи, с чиято помощ можете да предпазите колелото си от взлом.